030 227 03 75 - info@dentalindustry.nl

Over ons

Over ons

Hoe het begon

Geert Kamperman en Sander Bonouvrié, oprichters van Dental Industry B.V., zijn beide ruim 15 jaar actief als Dental Advisors voor de Nederlandse dentale markt. Geert heeft jarenlange ervaring in het werken bij een tandheelkundige groothandel en Sander komt bij fabrikant GC vandaan.

“In 2020 hebben we besloten onze dromen en visies om te zetten naar plannen, onze passie en kennis te bundelen en Dental Industry B.V. op te richten. Met onze nieuwe, verfrissende aanpak willen we ervoor zorgen dat tandheelkundige professionals alles uit een product kunnen halen en continu hun kennis kunnen vergroten op een interactieve manier.”

Onze ambitie

Het is onze missie om de kennis in alle tandheelkundige praktijken en laboratoria continu te vergroten met onze hands-on trainingen. Deze bieden we aan in onze eigen trainingsruimten in IJsselstein en Oisterwijk, maar ook in de tandartspraktijk zelf.

In combinatie met ons brede A-merk productassortiment, zorgen we ervoor dat jullie team van tandheelkundig specialisten de patiënten altijd de beste oplossing en kwaliteit kunnen bieden. We stellen ons op als kennispartner, zijn praktijkgericht en denken in efficiency.

Onze missie is het vergroten van materiaalkennis,
de toepassing hiervan en de verschillende indicaties.

Groothandel en kenniscentrum in één

We bieden gerichte hands-on trainingen aan voor het gehele team aan die toegespitst zijn op ieders vakgebied en specialisme.

Breed assortiment in kleingoed

Voor ons brede assortiment in tandheelkundige producten werken we nauw samen met fabrikanten en partners die vooroplopen in kennis en innovatie.

In 10 seconden besteld, snel bezorgd

Met een eigen besteltelefoon bestelt elke tandartspraktijk op een efficiënte en tijdbesparende manier. Wij nemen het zoekwerk uit handen en streven naar een complete levering.

ISO gecertificeerd distributiecentrum

Onze vaste leverancier voldoet aan hoge kwaliteitseisen, zoals ISO 13485. We zijn daarmee klaar voor de nieuwe MDR wetgeving.

De gezichten achter Dental Industry

Sander Bonouvrié

Founder & Dental Advisor | +31 6 146 006 01

“Ik til met hands-on trainingen de kennis in jouw tandartspraktijk naar een nog hoger niveau”.

Geert Kamperman

Founder & Dental Advisor | +31 6 114 141 77

“Ik help je graag met het vinden van de beste tandheelkundige oplossing voor jullie patiënten”.